
هزینه های میلیونی برای تبلیغات سهم مردم از حضور رییس جمهور در اسلامشهر/ این پول ها از کجا آمد؟
ساعاتی پیش سرانجام رییس جمهور محترم در جمع مردم اسلامشهر حضور یافتند اما فارغ از سفر جناب روحانی سوالی که لحظه به لحظه ذهن مردم را درگیر خود می کند منابع تامین کننده هزینه های گزاف سفر روحانی به اسلامشهر است.
به گزارش اسلامشهرخبر، در این ساعات گذر از خیابان های اسلامشهر سوالات زیادی را برای بسیاری از شهروندان به وجود آورده است.
اینکه هزینه های تهیه بنرها، پوسترها، انواع کاور و شال های تبلیغاتی، ایستگاه های صلواتی، پیامک های تبلیغاتی و …جهت تبلیغات برای استقبال از جناب رییس جمهور از کجا تامین شده است؟
شنیده می شود در حالیکه شهرداری های مناطق مختلف شهرستان به سختی حقوق کارکنان خود را تامین می کنند در راستای تبلیغات برای حضور جناب رییس جمهور متحمل هزینه های بسیاری شده اند و این موضوعات همه و همه درحالی است که با وجود تمامی تمهیدات صورت گرفته از سوی برخی جریانات برای استقبال از رییس جمهور محترم از جمعیت نزدیک به دو میلیون نفری سه شهرستان اسلامشهر، رباط کریم، بهارستان و بخش چهاردانگه جمعیتی بیش از نیمی از ظرفیت ورزشگاه خلیج فارس به استقبال از روحانی نرفتند.
بی شک مردم منتظر پاسخگویی مسئولان مربوطه در خصوص منابع تامین هزینه های سنگین برای استقبال از دکتر روحانی خواهند بود.
اتنتهای پیام/د
با سلام
مصوبه فرمانداری اسلامشهر این بود که شورای شهر اسلامشهر ۱۰۰ میلیون تومان،چهاردانگه ۵۰میلیون تومان و احمدآباد ۵۰ میلیون تومان.
حال قضاوت کنید خزانه چگونه خالی مانده.
هزینه تبلیغات جدای این مصوبه و به عهده شهرداری هاست. حال مردم چگونه باور کنند ستاد استقبال مردمی وجود داشته در حالی که صدها میلیون بلکه میلیاردها تومان پول مردم را صرف این کار کرده اند؟؟؟؟؟؟؟
هزینه اتوبوس ها، بنرها و ایستگاه های صلواتی هم محاسبه کنید متوجه می شوید چقدر اسراف رخ داده.
بهارستان و رباط کریم را هم محاسبه کنید