تخم مرغ

مناسبترین شکل پخت تخم مرغ

مناسب‌ترین، زود هضمترین و خون سازترین شکل پخت تخم مرغ به صورت نیم برشت است؛ برای تهیه تخم مرغ نیم برشت باید ابتدا آب را جوشانده سپس تخم مرغ را به مدت پنج دقیقه در آن بجوشانند.

مناسب‌ترین، زود هضمترین و خون سازترین شکل پخت تخم مرغ به صورت نیم برشت است؛ برای تهیه تخم مرغ نیم برشت باید ابتدا آب را جوشانده سپس تخم مرغ را به مدت پنج دقیقه در آن بجوشانند.

به گزارش اسلامشهرخبر به نقل از افکارنیوز، غذائیت تخم مرغ شبیه گوشت است, بهترین تخم مرغ آن است که بزرگ باشد و در همان روز تخمگذاری مصرف شود.

گرمای هوا سبب فساد سریع تخم مرغ می‌شود و برای جلوگیری از فاسد شدن می‌توان آن را در نمک قرار داد, طبیعت زرده آن مرکب القوی و مایل به گرمی, سفیده آن سرد و تر و پوست بیرون آن سرد و خشک است.

زرده تخم مرغ، مقوی قلب و مغز است همچنین سبب تقویت نیروی جنسی می‌شود؛ زرده تخم مرغ در شخصی که خون زیاد از او دفع شده بسیار مفید است, تخم اردک و مرغابی و تخمهای مشابه آنها غلیظ و دیرهضم هستند، بوی بدی دارند و خلط فاسد تولید می‌کنند.

مناسب‌ترین، زود هضمترین و خون سازترین شکل پخت تخم مرغ به صورت نیم برشت است؛ برای تهیه تخم مرغ نیم برشت باید ابتدا آب را جوشانده سپس تخم مرغ را به مدت پنج دقیقه در آن بجوشانند.

تخم مرغی که زیاد جوشانده شود دیر هضم است و اصلاح آن با آویشن و فلفل و نمک است, تخم مرغ برای مزاجهای سرد و معدههای ضعیف مضر است؛ در صورت ضرورت بهتر است با نمک و فلفل و سرکه بخورند که سبب لطیف شدن آن می‌شود, تمامی تخمها موجب تقویت نیروی جنسی می‌شوند مخصوصاً تخم گنجشک اما مداومت به آن زیان‌آور است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *