روایت برگزاری جشن «تقدیر از پدر قهرمان»

هستند فرزندانی که سایه پدر بر سر ندارند و این روز را با خاطرات حضور پدر با حزنی توصیف‌نشدنی سپری می‌کنند، حزنی که در پس آن لبخندی است که نمی‌توان آن را لبخند شادی نامید.

به گزارش پایگاه خبری اسلامشهرخبر،روز میلاد امام علی(ع) و بزرگداشت مقام پدر است؛ این روز برای کودکانی که سایه پدر بر سر دارند، همراه با شادی و جشنی است که منشاء آن وجود پر مهر پدر و دستانی که از آفتاب گرم‌تر و از باران سخاوتمندتر است.

اما هستند فرزندانی که سایه پدر بر سر ندارند و این روز را با خاطرات حضور پدر با حزنی توصیف‌نشدنی سپری می‌کنند، حزنی که در پس آن لبخندی است که نمی‌توان آن را لبخند شادی نامید.

در بین کودکانی که از داشتن پدر محروم هستند، فرزندان شهدا مظلومیتی دارند که زبان قلم از توصیف آن خارج است و فقط باید دید که چگونه این کودکان پدران آسمانی، نبود افتخارآمیز پدر را صبر می‌کنند و گردن‌آویز فرزند شهید بودن را بر خود مبارک می‌شمارند.

امسال روز پدر هوای کلاس دوم شهید نجفی دبستان شاهد ریحانه‌النبی قرچک با حضور فرزند «شهید مدافع حرم سید احسان میرسیار» حال و هوایی دیگر داشت؛ جشنی به بزرگی دل صاف و بی‌آلایش بیش از ۳۰ دختر بچه ۸ ساله برای فرزندی از فرزندان شهدا برپا شد آن هم به نام «تقدیر پدر قهرمان».

این کلاس هم پدر قهرمان شهید دارد و هم پدری قهرمان در جرگه جانبازان امنیت «جانباز ۷۰ درصد محمدتقی رشید» از سبزپوشان شجاع و پرافتخار نیروی انتظامی.

خانم مشگین معلم کلاس دوم شهید نجفی دبستان ریحانه‌النبی قرچک در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه خبری تهران نیوز با اشاره به اینکه امسال در کلاس او دو دانش‌آموز فرزند شهید و فرزند جانباز ۷۰درصد مشغول تحصیل هستند، آن را افتخاری برای خود دانست و گفت: «رقیه سادات» فرزند شهید مدافع امنیت سید احسان میرسیار و «دریا» فرزند جنانباز گرامی محمد تقی رشید از بهترین دانش‌آموزان کلاس من هستند.

وی با بیان اینکه خدمت به فرزندان شهدا افتخار من است، بیان کرد: امسال به مناسبت روز پدر با همکاری اولیاء مدرسه و مادران دانش‌آموزان جشن تقدیر از پدر قهرمان را با حضور پدر شهید سید احسان میرسیار برگزار کردیم.

خانم مشگین با اشاره به اینکه از چند روز قبل از میلاد امام علی(ع) به فکر برگزاری جشنی با عنوان «قدردانی از پدر قهرمان» بوده است، افزود: طی مشورتی که با مادران کلاس به ویژه مادر رقیه سادات داشتیم این جشن با حضور پدر شهید سید احسان میرسیار و همچنین تزئین و آماده‌سازی کلاس در خور این روز بزرگ و کودکان برگزار شد.

وی با بیان اینکه تقدیر از پدران آسمانی در روز پدر باید به گونه‌ای باشد که خاطره‌ای خوش برای فرزند شهید به جا بگذارد و به او نوعی هویت به عنوان دختر یک قهرمان بدهد، تاکید کرد: به همین خاطر اسم جشن خود را «تقدیر از پدر قهرمان» نام نهادیم.

این معلم دبستان شاهد ریحانه‌النبی با اشاره به اینکه قدردانی از «بابای مدرسه» به خاطر زحماتی که در طول سال متقبل می‌شود یکی دیگر از برنامه‌های ما بود، خاطرنشان کرد: این بخش از برنامه نوعی آموزش تقدیر از زحمات دیگران، برای بچه‌ها بود که جنبه تربیتی و فرهنگی داشت.

مشگین که هشت سال سابقه تدریس در مدارس روستایی را نیز در کارنامه معلمی خود دارد، اشاره کرد: سال تحصیلی جاری، نخستین سالی است که من در مدرسه شاهد تدریس می‌کنم؛ معلمی در مدرسه شاهد به ویژه در کلاسی که فرزند شهید و جانباز در آن تحصیل می‌کنند، مسئولیت بزرگی است؛ مثلاً سیده رقیه دختری باهوش و حساس است و باید همه در مدل صحبت کردن احساسی او را درک کنیم و دریا رشید دختری قوی است.

خانم معلم ادامه داد: فرزند شهید با فرزند یتیم فرق دارد و معلمان فرزندان شهدا باید این را درک کنند؛ شبی که قرار بود فردای آن مراسم جشن قدردانی از پدر قهرمان را برگزار کنیم، نمی‌توانستم بخوابم؛ می‌خواستم طوری این برنامه انجام شود که سیده رقیه خیلی راحت باشد و منقلب نشود که به حمدالله بسیار عالی برنامه برگزار شد.

در این مراسم رقیه سادات میرسیار، فرزند شهید میرسیار برای پدر و خطاب به فرزندان شهدا گفت: ما پدر را در خانه نمی‌بینیم ولی او همیشه در نزد ما است؛ پدرها دوست دارند نزد فرزند خود باشند، پدرهایی که شهید شدند را نمی‌بینیم ولی هنوز پیش ما هستند.

وی ادامه داد: اگر عکس پدر در خانه باشد، حمایت او همراه ماست؛ پدرهای شهید برای امنیت و آسایش کشور جنگیده‌اند.

انتهای پیام/*


ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.