پیتزا

این پیتزا را بخورید چاق نمی شوید

بسیاری از افراد به دلیل ترس از چاقی و اضافه وزن یا برخی محتویات موجود در پیتزا سالهاست که این غذا را نخورده اند، اما می‌توانید با صرف اندکی وقت و حوصله آن را در خانه تهیه کنید.

بسیاری از افراد به دلیل ترس از چاقی و اضافه وزن یا برخی محتویات موجود در پیتزا سالهاست که این غذا را نخورده اند، اما می‌توانید با صرف اندکی وقت و حوصله آن را در خانه تهیه کنید.
به گزارش اسلامشهرخبر، پیتزا در حالت عادی دارای میزان بالایی کالری است، اما با تغییر در مواد تشکیل دهنده آن می‌توانید یک خوراکی سالم، با حداقل کالری و با میوه و سبزیجات تازه برای سلامت بدن خود داشته باشید.

برای تهیه این پیتزای خوشمزه و کم کالری به مواد زیر نیاز دارید:
یک بسته خمیر نان مکزیکی (ترتیلا)، ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، یک قاشق غذاخوری پاستای پخته شده، یک قاشق چای خوری ادویه دلخواه (انواع پودر فلفل، آویشن یا کاری)، ۳۰ گرم پنیر موزارلا، هشت عدد گوجه فرنگی گیلاسی و ۵ عدد برگ ریحان تازه

طرز تهیه
خمیر ترتیلا را می‌توانید به صورت آماده خریداری یا آن را خود تهیه کنید.

برای آماده سازی خمیر ترتیلا به مواد زیر نیازدارید:
آرد ذرت یا گندم سه لیوان، مقداری آب گرم، روغن مایع یک سوم لیوان، بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری و نمک یک قاشق چایخوری.

تمامی مواد به جز روغن را در کاسه ریخته مخلوط کنید و سپس به تدریج روغن و آب را اضافه کنید تا شکل خمیرپیدا کند.

خمیر را ورز داده و درون کاسه ریخته سپس روی آن پارچه قرار داده و به مدت یک ساعت استراحت دهید تا حجم آن افزایش پیدا کند.

سپس خمیر را به اندازه مورد نظر خود برداشته با وردنه صاف کنید و در یک ماهیتابه با مقدار کم روغن گذاشته هر دو روی آن را سرخ کنید.
در مرحله بعد پس از آماده سازی خمیر پیتزا، ابتدا فر را گرم کنید و خمیر‌ها را برروی قالب مخصوص به تعداد نفرات قرار دهید.

رب گوجه فرنگی، پاستا و ادویه را باهم مخلوط کرده و بر روی خمیر قرار دهید.

در مرحله بعد پنیر موزارلای رنده شده به همراه قطعات گوجه فرنگی گیلاسی را برروی خمیرو سس بگذارید.

سپس پیتزا را در فر قرار داده و آن را به صورت گریل حرارت دهید تا زمانی که پنیر آب و طلایی شود.
دراین زمان پیتزای کم کالری و رژیمی شما آماده است و می‌توانید آن را با برگه‌های سبزی ریحان تزئین کنید و در وعده غذایی مورد نظر خود صرف کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *